WEDSTRIJD SAV Futsal Morlanwelz - K.K. Malle-Beerse  3 - 7  (3-1)

DATUM 17-03-2017  21:15

DOELPUNTEN 5' own-goal 1-0, 9' Dahmani 1-1, 19' Deladrière 2-1, 20' Deladrière 3-1, 31' Daali 3-2, 32' Didi 3-3, 33' Ait Salah 3-4, 35' Kuijlaars 3-5, 36' Daali 3-6, 38' Daali 3-8

VERSLAG KK Malle-Beerse beschikt voor deze wedstrijd over de volledige kern. Na vijf minuten denkt Daali ten onrechte dat de bal buiten is en onze tegenstrever krijgt zo een kans, maar Van Leeuwen is attent. Het gaat er in het begin fel aan toe. In de tiende minuut een hoekschop voor Morlanwelz en via Dahmani belandt de bal ongelukkig in eigen doel : 1-0. Even later een vrijschop voor Malle; een assist van Boujemaoui en Dahmani bengt de stand in evenwicht : 1-1. Morlanwelz speelt hard en komt in foutenlast met als gevolg een tienmeter die door Kuijlaars hard op de paal wordt getrapt. Net voor rust verdedigt Malle-Beerse slecht met als gevolg een 2-1 ruststand.

Bij het begin van de tweede helft houdt doelman Van Leeuwen -net als in de eerste helft- KK Malle-Beerse in de wedstrijd. In mnuut 24 min wat geharrewar voor doel en KK Malle-Beerse staat 3-1 in het krijt. Gelukkig steekt de thuisdoelman een handje toe zodat KK Malle-Beerse op twee minuten op 3-3 komt door Daali en Didi. In minuut 35 zet Kuijlaars zich door op rechts en biedt Ait Salah de 3-4 aan. Een minuutje later opnieuw Kuijlaars met een mooi stiftballetje en de 3-5 staat op het bord. Morlanwelz probeert met vliegende keeper en Daali straft een misser van ver af : 3-6. Even later gaat hij langs links iedereen voorbij en de 3-7 ligt in het mandje. Goede tweede helft van onze gasten toch hadden ze onze doelman broodnodig.